Jag är den jag är och ingen kan ändra på mig!

Hej hoppsan i pottan!

Sitter och kollar på någon polis film, ganska tråkigt men helt okej. Jag har kommit på en sak och det är inte ofta jag gör det, så nu när jag väl har gjort det så måste jag ju berätta vad jag har kommit på. Många kallar mig flör söt,gullig,knäpp,helt sjukt kul, och så vidare. Det är ju hemskt söta saker jag jämt får höra. Men hur sjutton kameler ska jag kunna vara lika snäll tilbaka? Te.x

-Ellen du är så jädrans söt!
- Ehhh...? tack!

Typ så blir det ju varje gång. Ifall jag inte är lite halvt rolig och säger:
-Jag vet är jag är bara helt bedårande.

Men det känns ju lite egoistiskt. Så jag har nu kommit på hur jag ska kunna vara lika snäll tilbaka. så här:
- Tack. Ja jag är lite söt, men det finns säkert sötare t.ex som du, hundvalpar, nyfödda bebisar, lammungar. Det finns mycket som är sött. Det är inte bara jag. Men jag håller nog med lite söt är jag allt.

Det kanske inte är det bästa svar men det bästa jag kan komma fram till illafall.




Och sen så undrar jag varför alla säger att jag är så söt och kul?
jag tycker inte själv att jag är värst kul, eller jo ibland är jag kul. Så nu frågar jag och så hoppas jag att ni svarar.

Varför tycker just DU att jag är så söt,rolig,gullig,kul?

svara ärligt för jag tål allt.

Rolig historia.
En dag när haren Kurt var ute och hoppa så såg han sin kompis haren Wilma sitta och gråta i diket.
-vad gråter du för? sa Kurt
-För idag så frågade björnen Hasse mig om jag luddade av mig. Sa Wilma
-Jaha men det är väl inget att gråta för. Sa Kurt
- Jo för då sa jag, nej jag luddar inte av mig och sen så använde han mig som toapapper.Sa Wilma med gråten i halsen. Kurt tröstade Wilma lite och hoppade sen vidare. Nästa dag när Kurt var ute och hoppa så satt Wilma och skratta så hon skrek i diket.
-Vad skrattar du för? sa Kurt
-Hahaha! för idag så frågade björnen Hasse igelkotten Knut! Hahaha!
Sen så skratta dom tillsammans i diket tills dom fick magrutor.

Visst var den lite kul?

Peace & Love/
Ellen

Baby we were never meant to be, we just happen

Länge sen någon av oss skrev nu. Men nu har jag lust och tid så jag slänger upp ett inlägg. Vi har precis fått påsklov nu så jag tror inte någon utav oss är ledsen om man säger så. Jag har varit sjuk till och ifrån den senaste månaden men nu mår jag bra och tänker förbli bra! Jag ska till Sköllersta senare och jag får väl se vad som händer där sen då. På lördag så ska jag nog till Alicia och fira lite påsk. När vi ändå snackar påsk så måste jag ta upp en fundering jag haft. Jesus återuppstod ju på påsken och det fattar till och med jag att man ska fira. Men varför klär man ut sig till påskkärring eller påskgubbe och går runt och lämnar trekantiga brev till folk och får godis? Det har väl ingenting med varken Jesus eller återuppståenden? Men jag kanske är ute och åker kvast helt? I vilket fall så funderar jag på var ägg och kycklingar kommer in i det hela? Okej jag fick det att låta som om jag inte fattar vart ägg och kycklingar kommer ifrån men där tror du fel det vet jag. Ägg kommer från hönans bak, och kycklingar kommer från äggen. Ha! vad jag är bra. Jag kanske ska bli ägg uppfödare. Nej! men vad tokig jag är jag menar så klart kyckling uppfödare.

Men i vilket fall så säger jag så här: GLAD PÅSK PÅ ER ALLA KÄRRINGAR OCH GUBBAR!
(själv så åker jag till blåkulla vid tolvtaget i natt Så om någon vill ha skjuts så ska ni stå vid stora eken i sjumilaskogen vid halv tolv. Ses!)












Bild sen förra året. Det är Alicia som är på kvasten.



Peace & Love/
Ellen



RSS 2.0